Kursevi/predavanja

astrologije


sa Draganom Van de moortel - IlićKursevi

Momentalno držim kurseve samo u Belgiji, na flamanskom jeziku.

Predavanja

Redovno držim predavanja po raznim organizacijama i rado ću doći i do vas ako me pozovete! Neke od tema koje su mi posebno drage su:

Radionice:

U Novom Sadu povremeno organizujem radionice sa aktuelnim temama. Na svim radionicama prvo se prezentuje teoretski deo, a zatim se radi na horoskopima prisutnih.

Sledeća radionica: "Transformacija svesti pomoću planetarnih simbola"

Svako od nas se bar nekada osećao blokiranim, žrtvom nepredviđenih životnih okolnosti, uradio nešto što je povredilo drugog pa se kajao… Kako da najbolje iskoristimo svoje potencijale, postignemo ono što želimo, i ne sukobljavamo se sa svojom okolinom? Kako to da uradimo sada i ovde? Ova radionica će biti posvećena transformaciji slabosti u snagu, kako preko primera iz prakse, tako analizirajući horoskope prisutnih. Posmatraće se globalna promena mesta sporih tranzitnih planeta, koje će iduće godine menjati znak. Posebna pažnja će se posvetiti kretanju Hirona, Saturna, Urana i predstojećim avgustovskim pomračenjima.

Kada: nedelja 30/7/2017 od 14.00 do 18.00

Gde: Cara Uroša 6, Novi Sad, SRB, suteren, školica francuskog jezika. To je druga ulica levo iz Novosadskog Sajma ako se ide od Futoške pijace ali se autom mora ići kroz prvu levo, Ivana Kosančića, pa napraviti polukrug, ili parkirati u Novosadskog Sajma i ići peške.

Za koga: za sve koji imaju bar malo predznanje iz astrologije.

Cena: 20 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Prijavljivanje: dragana.vandemoortel@gmail.com

Broj mesta je ograničen na 8 kako bismo mogli o svakome da kažemo po nešto i zato je potrebno prijaviti se na vreme!Prošle radionice: