MiniBio - versie 1.0
MiniBio - versie 1.0

MiniBio is een eenvoudig programmaatje voor de berekening van uw persoonlijke bioritmen (gebaseerd op uw geboortemoment). Deze worden getoond in een grafiek die u kan afdrukken, als bitmap kan bewaren of naar het klembord kan kopiëren.Volgens de theorie van de bioritmen heeft de mens drie afzonderlijke biologische ritmen: een verstandelijke (intellektuele) cyklus van 33 dagen, een emotionele cyklus van 28 dagen en een lichamelijke cyklus van 23 dagen.
In het positieve gedeelte van elke cyklus is men meer expressief op het betreffende vlak (d.w.z. verstandelijk aktief, resp. sociaal/hartelijk, resp. sportief). In het negatieve gedeelte is men meer aan rust toe op dat vlak. Het moeilijkst zijn de "kritieke dagen" rond de overgang van + naar - of omgekeerd (slechte koncentratie, resp. humeurigheid, resp. onvoorzichtigheid). In het bijzonder als twee of drie kurven tegelijkertijd rond de nuldoorgang lopen, moet men naar het schijnt erg opletten. Piloten van sommige maatschappijen mogen dan zelfs niet vliegen.


Vereiste hardware: een PC waarop minstens Windows95 draait, ca. 400kB vrij op de schijf, CD-ROM-lezer (desgewenst ook nog op diskette leverbaar).

Prijs: slechts 8€ indien u het per e-mail wilt ontvangen; op cd thuisgestuurd: +4 € verzendingskosten.


Andere software, bestellingen
Hoofdscherm