Astrologische evenementen

georganiseerd door Koen & Dragana Van de moortel - IlićNaast kursussen organiseren we soms ook losse lezingen, studiebijeenkomsten en symposia.
Iedereen die een beetje basiskennis heeft van astrologie, kan deelnemen.
Reservatie is ten zeerste aangeraden: tel.: 09 227 70 36 of 049 810 86 47, e-mail: dragana.vandemoortel@gmail.com
Het bedrag kan gestort worden op rek.nr. BE60890234239570 ten name van Dragana Van de moortel, of baar geld ter plaatse is uiteraard ook goed.


Za. 10 juni 2023, 10-16h: Dragana Van de moortel-Ilić: Vliegen over Mordor, op de rug van de Draak - transits van de Maansknopen in de tijd van Pluto tussen Steenbok en Waterman

Op 12 juli 2023 zal de noordelijke Maansknoop, of de kop van de Draak, van Stier naar Ram gaan, en de hele zomer vierkant met Pluto staan. Vanaf juli 2023 tot begin 2025 zal de noordelijke Maanskoop door Ram passeren, en de zuidelijke dus door Weegschaal, terwijl Pluto zich tussen de laatste graden Steenbok en de eerste graden Waterman zal bevinden. Beide, de knopen en Pluto, zijn verbonden met collectieve bewegingen, gebeurtenissen die wij niet kunnen controleren, en die onze levens hevig kunnen beïnvloeden. Wat hebben wij als een 'voorsmaak' van Pluto in Waterman geproefd in de laatste paar maanden? Zullen wij de juiste actie en initiatieven kunnen nemen als de noordelijke Maansknoop in Ram komt? Zullen wij in staat zijn om onze zielsroeping te horen en te volgen? Tijdens deze workshop zullen actuele wereldthema's besproken worden en individuele reacties op de voorlopige transits. Het accent zal op de transits van de Maansknopen liggen, maar andere belangrijke transits zullen ook vermeld worden. Het theoretische deel is in de voormiddag, en de individuele horoscopen van de aanwezige zullen in de namiddag besproken worden.

Plaats: Parochiezaal, Kloosterstraat 18, 9090 Melle (vlak over de kerk)
Bijdrage: 75€.
Inschrijven: zie hoger.
Drank is in de zaal voor zeer vriendelijke prijzen beschikbaar, en in de buurt zijn enkele eenvoudige eetgelegenheden (frituur, broodjes, pizza,...) voor het middageten. U mag natuurlijk ook uw eigen eten meebrengen.

cursussen cursus onderricht opleiding jaaropleiding centrum voor astrologie school astrologie Gent Gentbrugge