Astrologische evenementen

georganiseerd door Koen & Dragana Van de moortel - IlićNaast kursussen organiseren we soms ook losse lezingen, studiebijeenkomsten en symposia.
Iedereen die een beetje basiskennis heeft van astrologie, kan deelnemen.
Reservatie is ten zeerste aangeraden: tel.: 09 227 70 36 of 049 810 86 47, e-mail: dragana.vandemoortel@gmail.com


Zondag 16/5/2021, 10-12h en 13-15h: Webinar door Dragana Van de moortel-Ilić: "Jupiter en Neptunus in Vissen, wat betekent dat voor u?"

Op 13 mei zal Jupiter voor een korte tijd naar Vissen komen, waar Neptunus tussen 2012 en 2025 verblijft. Het is de eerste keer sinds 1855-1856 dat de twee heersers van Vissen mekaar in hun teken ontmoeten. De ontdekking van de Victoriawatervallen en de versterking van de slavernij waren de meest prominente gebeurtenissen in die tijd. Nadat Neptunus en Jupiter Vissen verlieten, kondigde de Amerikaanse president Lincoln de 'Emancipatieproclamatie' af, waardoor de slaven in de rebellerende zuidelijke staten 'voor altijd vrij' werden verklaard. Wat kunnen wij deze keer verwachten van de ontmoeting van deze twee? Zullen wij ons bewust worden van invloeden die ons uitbuiten, bedriegen, en op een verkeerde weg brengen? Zullen wij harmonie, schoonheid en liefde in ons eigen leven kunnen vinden en omhelzen?
Op het einde van de voormiddagsessie zal er tijd zijn voor discussie. In de namiddagsessie zullen we over jullie persoonlijke horoscopen spreken en de invloed van de Jupiter en Neptunus in Vissen op uw leven.

Prijs: 45€ voor de hele dag, 25€ alleen voormiddag.
De opname van het theoretische deel zal ook beschikbaar zijn!
Gelieve op voorhand storten op rek.nr. BE60890234239570 ten name van Dragana Van de moortel. Na de betaling kunt u een e-mail sturen naar dragana.vandemoortel@gmail.com en zal u de link voor het webinar ontvangen.
Die dag kunt u dan vanaf 9h30 inloggen. We raden u aan om op tijd in te loggen, zeker VOOR 10h.


Bij voldoende interesse plannen wij graag nog voordrachten op een weekavond of een weekeinde in Melle wanneer dat terug mogelijk is, of webinars.
Laat ons iets weten als u op de hoogte wilt blijven. Suggesties zijn ook altijd welkom natuurlijk...

cursussen cursus onderricht opleiding jaaropleiding centrum voor astrologie school astrologie Gent Gentbrugge