Astrologie-opleidingen

bij Dragana Van de moortel - Ilić, D.F.Astrol.S.Benieuwd naar wat de planeten over u kunnen onthullen? Dan is deze opleiding iets voor u!
Voor mensen met al wat basiskennis organiseren we ook regelmatig losse lezingen en studiebijeenkomsten met diverse gastsprekers.

Overzicht van de opleiding:

 • 1ste jaar: U maakt kennis met een boeiende eeuwenoude symbolentaal die u helpt om uzelf en uw geliefden beter te begrijpen. U ontdekt welke verbanden er blijkbaar zijn tussen uw geboortemoment en uw karakter en ingesteldheid in het leven. Daarbij komt ook wat rekenwerk, maar heb geen schrik, de moderne techniek neemt u praktisch al het werk uit handen. Er wordt natuurlijk veel praktisch geoefend, en u krijgt lesmateriaal op cd.

  De lessen gaan door van 19h30 tot 22h in het Gildenhuis, Merelbekestraat 99 te Melle (normaal in de rode zaal) (plan onderaan).
  De prijs is 88€ per reeks (330€ als alle 4 reeksen ineens bij de aanvang betaald worden).
  Uw inschrijving is definitief na storting op rekeningnr. 890-7140559-32.
  De avonden van module 4 kunnen ook los gevolgd worden (19€).


 • 2de jaar: U leert te zien in welke richting de planeten uw levenswind blazen, en hoe u daarmee kunt omgaan, ook al woedt er soms een storm! Het zal u duidelijk worden dat de studie van horoskopen u ook kan helpen om onderlinge relaties tussen mensen klaarder te zien: “Waarom voelt deze persoon mij minder goed aan?”, “Waarom reageert mijn kind zus of zo op deze of gene persoon?”, enz.


 • 3de jaar: U weet nu al veel, maar om te kunnen werken met klanten zijn nog wat psychologische vaardigheden broodnodig. Astrologie is ook: met andere ogen naar de wereldgebeurtenissen kijken. Verder kunnen de planeten u ook helpen om het juiste moment voor alles te vinden. Al deze technieken krijgt u in het derde jaar aangereikt. Astrologie is een kunde waarin nog veel moet ontdekt worden. U leert nu ook hoe u, met behulp van software en een beetje logisch nadenken, verbanden kunt ontdekken die nog niet in de boeken geschreven staan.


  Na elk jaar kunt u desgewenst (dus absoluut niet verplicht) een examen afleggen (30€) en daarvan een certificaat bekomen. Na het derde jaar krijgt u dan uw diploma. (Dit is in België geen “officieel” diploma, maar het betekent vooral voor uzelf en uw eventuele klanten een bevestiging dat u uw studie zeer serieus hebt genomen.)

  Reservaties:
  Tel.: 09 227 70 36 of 049 810 86 47.
  E-mail: dragana.vandemoortel@gmail.com  Het Gildenhuis, Merelbekestraat 99, 9090 Melle
  (Zijstraat van de Brusselsesteenweg: na de autostrade-afrit van Gentbrugge de 2de lichten rechts; 5 minuutjes te voet van Merelbeke-station)


  Grotere kaart weergeven

  cursussen cursus onderricht opleiding jaaropleiding centrum voor astrologie school astrologie Gent Gentbrugge